Még mielőtt a külső karosszéria elemekre rátérnénk, előtte érdemes megnézni és részletezni, hogy mi volt a kiindulási alap. Az autó szétszedése során ekkor lehetet látni a nagyobb karosszéria hibákat is. Ez legfőképp a leendő Delorean vásárlóknak szól, hogy lássák, akármilyen tip-top állapotúnak tűnik az autó az e-bay-en, vagy néz ki a valóságban, a rozsdamentes karosszéria elemek miatt nem látni az alatta levő valódi állapotot.

Before we start to talk about the external stainless panels, let's see from where we started. We could see the bigger fiberglass and chassis problems while we were disassembling the car. This is mostly for the future owners to see, that a car can be perfect on the pictures or in real, but you cannot see how it really looks below the stainless.

A külső elemek leszedése után kezdtek látszódni bizonyos problémák.

After removing the stainless panels a few problems will appear.


problémaLátható hogy vannak olyan helyek, ahol hosszú évek alatt összegyűltek a levelek. Ezek sokáig megtartják a vizet ami rozsdásodáshoz vezethet.

You can see, that there are places where leaves can gather. The leaves keeps the water and can cause rusting.


rozsdaA két ajtó közt található karosszéria elem levétele után már látható is a rozsdafolt. Ez eddig tökéletes takarásban volt.

After removing the T-shape stainless panel we could see some rust. Until now it was hidden.
sirályAz ajtó leszerelése után ez a látvány tárult elénk. / After removing the doors, we saw this.
rozsdarozsdarozsdaTovább bontva az elemet még rosszabb állapotot találtunk. / As we go forward it became worse.
rozsdarozsdarozsdarozsda
Ebből a szempontból nem egyszerű dolog Delorean-t venni. Inkább egy olcsóbb autót egy olyan eladótól aki ismeri az összes hibáját? Vagy egy drágábbat, ami elsőre jól néz ki, de utána meg kiderülhet, hogy rosszabb állapotban van mint az elöző?
Persze mindannyian tudjuk, hogy egy megbízható, jó használtautó vásárlása gyakorlatilag szerencse kérdése, akármilyen autóról is legyen szó...

It is not easy to buy a Delorean. Buy a cheap one from an owner who knows all flaws? Or a more expensive one, which looks perfect, but later you will see its worse than the previous one?

Of course all of us knows that for buying a reliable, good car you will need luck, not mentioning the type of the car.


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mairtin.blog.hu/api/trackback/id/tr241463252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsiga40 2009.10.21. 07:03:50

Húú,erre az állapotra már nem is emlékeztem.szerintem az összes felujjítatlan így néz ki és ez a hiba nem látható és miatta miszlikre kell szedni az autót!
süti beállítások módosítása