Nem szóltam az elektromos részekről, ezért most erről is egy-két szót röviden. Azért csak ennyit, mert nem voltak vele nagy problémák. Hozzátenném, nagy előnye az autónak, hogy nincsen agyonpakolva feldézeti számítógéppekkel. Nincs benne elektromos ülésmagasság állítás, ABS, ASR, ESP, sőt, még fékenergia-visszanyerő rendszer sem. :-)

I did not talk about the electrical stuff yet, because we had no any problems with it, so a few words about it. It is a great advantage, that there are not too many electronics and computers in the car. No electrical seats, ABS, ASR, ESP, and not even brake power recovery system. :)


A műszerfal egységen volt egy kis javítás, de most már újra indulhat a számláló.

After a small fix on instrument cluster the counter can start from zero.


müszerfalElektromos kábelek javítása. / Electrical fix.
elektronikaMiután ez is készen lett, masszív és erős ragasztóval ráragasztottuk a T elemet, ami most már tökéletesen vízzáró lesz.

After done we glued the T-panel, so it is completely waterproof from now on.


tetőA lesúlyozás érdekében mindent rápakoltunk amit kezünk ügyében volt...

We pushed it down with everything we got...


tető

A bejegyzés trackback címe:

https://mairtin.blog.hu/api/trackback/id/tr941468010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása