Oldtimer Show 2009.10.23-25

2009.10.22. 18:08


Remélem mindenki tudja, hogy holnap nyitja meg kapuit az Oldtimer Show Budapesten a SYMA csarnokban. Itt lesz látható ez a Delorean melynek felújítását követhettük a blog oldalain. Ezért is most nem rakok fel olyan képeket ahol az autó teljes pompájában csillog-villog. Menjetek el a kiállításra, nézzétek meg élőben, mert higgyétek el, úgy még szebb.

Aki viszont a helyszínen a Delorean mellett állóknál a blogra hivatkozik, az jutalmul megkaphatja az autót egy hosszú hétvégére. :-)))

I hope everybody knows, that the Oldtimer Show will open it's gates tomorrow in Budapest in the Syma Hall. This Delorean will be there, which you saw to be restored on this blog. I will not show pictures now, go to the show and see it in live, it will be more beautiful than on the pictures.

If anybody will mention the blog for us on the show, he/she will have the car for a long weekend. :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://mairtin.blog.hu/api/trackback/id/tr661468192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p-parker@freemail.hu 2009.10.24. 19:51:35

Gyönyörű lett !Csodálatos !Sajnos nem tudtam elmenni a kiállításra,de látszik,hogy tökéletes munkát végeztetek !Jól mutat a matrica az oldalán,viszont én nem vagyok a hátsó szárny hívei közt ...

Mairtin 2009.10.24. 20:53:39

Le akartuk szedni, de csúnya lyukak maradtak volna a helyén és már nem volt idő kijaítani.
süti beállítások módosítása