Most essék szó egy újabb típushibáról, ez pedig az autó első műanyag lökhárítójának deformálódása. Hogy ezt mi okozza és miért jön elő, azt az Élet egy Deloreannel blog-ban olvashatjátok. Most a probléma megoldására fogunk koncentrálni.

An other general problem with Deloreans is the deformation of the front fascia. How and why it appears? You can read it in the  Élet egy Deloreannel blog. You can read one fix here.

Deformálódás a vezető szerinti bal oldalon látszik.

The deformation can be seen on the driver's side.


szemöldökAzért csak az egyik oldalon, mert az előző tulajdonos már megpróbálta megoldani a problémát.

PO tried to solve the problem on the passenger side.
szemöldökEgy hajlított T lemez volt a fényszóró keretre erősítve.

A bent T plate was on the light's frame.


fenyszorofenyszoroA merevítő nélküli lökhárító állapota.

The fascia without the T plate.


lököslökösA műanyagot visszaalakítottuk az eredeti formájára, majd az egész lökhárító vonalát végigkövető merevítővel helyettesítettük az eddigi félmegoldást. Az eredmény végül ilyen lett.

We restored the plastic to its original form and then we changed the small T plate to a full length stiffener. This is the result.


lökháritó

A bejegyzés trackback címe:

https://mairtin.blog.hu/api/trackback/id/tr391466112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása