Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor az autó építésének folyamata felgyorsul. Egyrészt azért mert közeleg a határidő, (a kiállítás most hétvégén lesz) másrészt a többi autóval ellentétben itt nem kell az elemeket glettelni, festeni vagy fényezni. Mondhatnánk azt is, hogy innentől kezdve már olyan egyszerű a dolog, mintha legoból építenénk kisautót. 
(csak egy kicsit nagyobb méretben)

From now on the speed of rebuilding will be faster. At first, because the deadline comes, (the show will be this weekend) and unlike other cars, here you do not have to paint, polish and fix the panels. We can say, that from now on it is like building a Lego car (in big size).

Az oldal elemek végre a helyükre kerülhetnek...

Stainless panels are on the place...


oldal elemekoldal elemek... majd végül szinte az összes többi elem is. (még hiányzik az első és hátsó rész)

... and then the other panels too. (fascias are still missing)
elemekHa legközelebb 28 év után megint restaurálnák az autót, akkor majd egy újabb rejtélyes felirat fog a napvilágra kerülni.

If the car will be restored 28 years later, there will be an other strange text inside the door.


felirat

A bejegyzés trackback címe:

https://mairtin.blog.hu/api/trackback/id/tr971463861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása