Az alváz szétszedése és átvizsgálása után kiderült, hogy egy nagyobb sérülés található rajta. Az alváz első Y ág jobb részét szemmel láthatóan fizikai sérülés érte, amit már az előző tulajdonos is észrevett, mert megpróbálta kijavítani.
Sajnos egyértelmű volt, hogy a lelkesedése nagyobb lehetett, mint a hozzáértése, de szerencsére nem okozott nagyobb kárt. Így a hiba helyrehozása is egyszerű volt. Az alvázhoz hegesztett használt kazánlemez eltávolításra került, és szakszerű módon potólva lett. Mivel az alvázon további javítanivaló nem volt, ezért következhet a futómű.

 

Through the checking of the frame it turned out that it has a bigger damage on it. The front right part of the frame's Y part suffered the damage and the PO tried to fix after he realized it.

Unfortunately his enthusiasm was bigger than his professionalism, but luckily he didn't make bigger damage, so it was easy to fix the fix. The previously used furnace plate was removed and the damage was dealt with. No other problems was present, so the suspension could come.


vaz1vaz2vaz3
Next...Nächste                          —                           Prev...Vorige...Antecedents  »

A bejegyzés trackback címe:

https://mairtin.blog.hu/api/trackback/id/tr321425927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bopat 2009.10.05. 17:58:38

Így szétszedni egy autót :)
Soha nem tudnám összerakni ...

zsiga40 2009.10.06. 08:33:28

@bopat: Csak így lehet tökéletesen rendbe hozni!
süti beállítások módosítása